Pages

JER, DIVAN KRAJ JOŠ LEPŠI POČETAK RAĐA...


 Nedavno se desio kraj mog kreiranja časopisa - „Tajne vašeg zdravlja“, „Fit“, „Lepota i zdravlje“ (prvi brojevi), „Zdrav život“, „Živeti zdravije“.
Pa sam, eto, na novom početku - stvaranja ovog bloga. Mnogi su me pitali: da li ti je žao?


Nažalost, pojam kraja većinu asocira na konačnost i ne zvuči im privlačno. Jer, između ostalog, ta većina će, tužno, ili makar patetično, reći: Svemu dođe kraj!  
Uprkos činjenici da smo, pre ovog početka, ipak odnekud došli, i da ćemo, na kraju, opet nekuda krenuti. Nekako nastaviti – da postojimo.
Mada nas jedni neprestano opominju da je dobro ne osvrtati se (previše), a drugi plaše posledicama življenja u snovima tj. budućnosti.
Rado ću se složiti s njima, tek da ne upadnem u zamku jalove rasprave, ali trenutno osećam da sam i duboko povezan sa prošlošću, pa tako i njenim pomenutim divnim krajem, ali i da sam svim svojim bićem istovremeno uronjen u čarobnu budućnost, baš preko ovog lepog početka, kojem i vi prisustvujete. 
Zato se i radujem kraju, da bih u toj iskrenoj radosti, u što lepšoj energiji, doživeo i ovaj novi početak.
Za početak toliko. Kraj.

U to ime – živeli! GoKo.

Um Pa Srce

Нема коментара:

Постави коментар

Voleo bih da pročitam i vaše cenjene komentare na ovu temu. Možete da ih podelite javno, u prostoru za komentare ispod teksta ili na email trener@umpasrce.com