Pages

OSVEŠTANA PORUKA SA OSTROGA? MA NEMOJTE?!


Koliko puta ste dobili u vaše moderne „poštanske sandučiće“ pisamce ili poruku sa ovim ili sličnim, još sugestivnijim završetkom: „...Ovo je test. Da li je Bog na prvom mestu u Tvom životu? Ako jeste, stani na trenutak s onim što radiš i pošalji ovu molitvu na adrese svojih 12 osoba. Sada gledaj ono što On može“? I kako ste reagovali? Iz straha od „onog što On može“ zafrljačili ste istu na 12 adresa? Ili ste prekinuli lanac, pa šta bude? O čemu je ovde reč?


Otkad je čovek, otad je i strah. I kao spontana, i kao naručena, i kao nametnuta emocija. A gde je strah, tu je i – manipulacija. I svi mi to manje-više znamo. Pa se ipak plašimo za svoje cenjeno d... I širimo taj strah i na druge. Pa ko se primi.

Ne, neće biti da se kroz ovakve lance sejanja straha širi vera. Neće biti ni da je ova vibracija provereno sa navedenog (npr. ostroškog) izvora. Neće biti ni to da se ovako dokazuje da li nam je On na prvom mestu. A neće, Boga mi, biti ni to da ćemo ovako razumeti „ono što On može“.

Pa šta će biti, onda?

Pa biće da ovakvo sejanje straha (onima koji od toga imaju vajde) ide bolje od sejanja ljubavnih poruka.

Probajte da se setite nekog lanca koji bi npr. imao sledeću poruku: „...Ovo je test. Da li je Bog na prvom mestu u Tvom životu? Ako jeste, stani na trenutak sa negativnim mislima i vibracijama i pošalji poruku 'Ljubav je Bog' na što više adresa“. Sada gledaj šta Ljubav može“.

Znam da nisam prvi koji vas to pita, ali bih zaista voleo da čujem i vaše cenjene komentare na ovu temu. Možete i da ih podelite i javno, u prostoru predviđenom za to, ispod ovog teksta.

U to ime,
Živeli!

trener@umpasrce.com

Goran Kojic

Нема коментара:

Постави коментар

Voleo bih da pročitam i vaše cenjene komentare na ovu temu. Možete da ih podelite javno, u prostoru za komentare ispod teksta ili na email trener@umpasrce.com