Pages

RADIONICA ANE ČIZMIĆ: OTKLJUČAJTE VRATA LJUBAVI


Da Ii se ponekad osećate zaglavljeno u određenim situacijama ili u odnosima sa drugim ljudima? Osećate se iscrpljeno i imate osećaj da se nalazite u začaranom krugu?

Otključajte svoje srce i pustite ljubav da nesputano živi u vama. Otkrijte ključ koji nosite u sebi. 


Program OTKLJUČAJTE VRATA LJUBAVI se sastoji od tročasovnog predavanja sa elementima radionice (subota) i jednodnevne radionice (nedelja). U skladu sa vašim afinitetima možete izabrati da prisustvujete samo predavanju ili i predavanju i radionici. 

Predavanje o osnovnim principama filozofije Lujze Hej, koji nam mogu pomoći:
da osvestimo koje su to blokade/čvorovi koje nosimo u sebi
zašto je korisno da ih razmrsimo, 
kojim putem je dobro da krenemo kako bismo u tome i dugoročno uspeli. 

Tokom tročasovnog predavanja uradićemo i nekoliko vrlo korisnih vežbi, koje će nam osvetliti deo tog puta.

Jednodnevna radionica, kroz licencirani program teorije i vežbi, još konkretnije se bavi oslobađanjem prostora za ljubav, kao i načinima kako da unapredimo svoje odnose sa drugima. 

Učešćem u jednodnevnoj radionici dobićete alate koje možete da koristite i samostalno, u svakodnevnim situacijama. Oni vam mogu pomoći da lakše prevazilazite sve izazove koji se pojave. 

Kada? Subota, 25. februar 2017. g, od 18-21 č. i nedelja 26. februar 2017. godine  od 10-18 č.

Gde? Beograd, Hotel "Prag", Kraljice Natalije 27 (na uglu sa Balkanskom).

Kotizacija: Promotivna cena za jednodnevnu radionicu je 60 evra*, a 1000 dinara za tročasovnu (predavanje sa elementima radionice).

Promotivna cena za učešće na oba dana je 60 evra* (u dinarima).

Takođe, ukoliko se prijavite do 19. februara 2017. godine i izvršite rezervaciju uplatom od 15 evra*, imate popust od 10 evra* i u tom slučaju cena za učešće na oba dana je 50 evra*.

*protivvrednost u dinarima.

Radionicu vodi: Ana Čizmić, dipl. pravnik specijalista poslovne psihologije, sertifikovani Heal Your Life trener i lajf kouč.

Dodatni info i prijave: anchy@umpasrce.com i 063 30 44 19.
Goran Kojic

Нема коментара:

Постави коментар

Voleo bih da pročitam i vaše cenjene komentare na ovu temu. Možete da ih podelite javno, u prostoru za komentare ispod teksta ili na email trener@umpasrce.com