Pages

DA-NAS NAM JE DI-VAN DAN!Nisam od onih koji proslavljaju svoj rođendan. I nije to iz nekog praznoverja da ću time izbaksuzirati bilo šta. A nije ni iz mrzovolje što sam odaaavno punoletan. Ali ga duboko svesno - poštujem. Pa kad se drugi sete, makar i uz pomoć fejsbuka, skajpa... iskreno poštujem i to.  I zahvalan sam. Poštujem svaki lep gest ovim i sličnim povodima. Nego, dozvolite mi, najpre o poštovanju ovog prvog...


Da li (to) poštovanje iskazujemo? Koliko? Kada? Kako? Rođendan je zaista lepa prilika da se ono i ukaže.

Prema vama koji ste mi darovali život...

Prema roditeljima. Svake godine za svoj rođendan delim tu radost mojih, hvala Bogu još uvek živih, roditelja. Njihova radost na moj rođendan je uvek (bila) veća od moje. I premda sam svestan da je poštovanje niža stepenica u odnosima od ljubavi, a svoje roditelje nesumnjivo volim, ovde ću ipak istaći poštovanje prema pomenutoj radosti. Hvala vam na toj radosti, mili moji.

Prema Univerzumu. Jer si sve ovo zakuvao, svojom Ljubavlju. Hvala Ti, dragi moj.

Prema vama koji se radujete mom postojanju...

Prema svim (ostalim) bližnjima. Da vas ne imenujem. Znate vi dobro koji ste. Vi koji me volite ovakvog kakav jesam. Hvala vam na bezuslovnoj i neprocenjivo dragocenoj podršci, ljubavi. Hvala za sve.

Prema prijateljima. I kad se setite (mog rođendana, ma bilo čega u vezi sa mnom), i kada smetnete s uma, svi ste vi tu, u mom srcu. 

Hvala vam i što mi dozvoljavate da budete tu. Nadam se da vam je dovoljno toplo.

Trudim se da vam svima bude. Hvala vam.

..........

GoKo

Goran Kojic

Нема коментара:

Постави коментар

Voleo bih da pročitam i vaše cenjene komentare na ovu temu. Možete da ih podelite javno, u prostoru za komentare ispod teksta ili na email trener@umpasrce.com