Pages

RADIONICA ANE ČIZMIĆ: MOJ NOVI ŽIVOT POČINJE – JA MOGU SVE!„Kako da krenem u neki novi život kada je sve tako komplikovano?” Zvuči li vam poznato? Osećate se nekako kao da su vam se zapušili neki kanali Života i potrebna vam je neka sveža i pozitivna energija? Ako se osećate upravo ovako, ovaj program vam može pomoći da unesete značajne pozitivne novine u svoj život.


Važno je znati: Mi možemo da krenemo u svoj novi život, uvek i odmah, jer – MI MOŽEMO SVE!

Program MOJ NOVI ŽIVOT POČINJE – JA MOGU SVE sastoji se od tročasovnog predavanja sa elementima radionice, u petak, i jednodnevne radionice - u subotu. U skladu sa vašim afinitetima, možete izabrati da prisustvujete samo u petak ili oba dana.

Predavanje je koncipirano na principima filozofije Lujze Hej i može nam pomoći da:
· vidimo kako bi mogao da izgleda naš novi put i šta je to što za početak možemo da uradimo,
· otkrijemo šta je to što nas blokira i koči na tom putu,
· saznamo koje alate možemo da koristimo kako bi nam taj put bio lakši i radosniji.

Tročasovni deo programa čini predavanje obogaćeno vežbama, koje će nam pomoći da bolje razumemo i prevaziđemo blokade koje imamo.

Jednodnevna radionica, kroz licencirani program teorije i vežbi, još konkretnije se bavi  otkrivanjem negativnih uverenja koja negujemo, kako da ih promenimo i kako da svoj život usmerimo u pravcu koji želimo. Takođe, kroz ovu radionicu mi učimo kako da prihvatimo i zavolimo sebe kako bismo stvarno i verovali u to da - MI MOŽEMO SVE.
Učešćem u jednodnevnoj radionici dobićete alate koje možete da koristite i samostalno, u svakodnevnim situacijama. Oni vam mogu pomoći da lakše prevazilazite sve izazove koji se pojave.

"MOĆ JE U VAMA – Što se više povezujete sa moći u vama, slobodniji ste u svim oblastima života"  - Lujza L. Hej

Kada? Petak, 24. mart 2017. od 18-21 časova, i subota 25. mart 2017. od 10-18 časova.

Gde? Beograd, Hotel "Prag", Kraljice Natalije 27 (na uglu sa Balkanskom, dijagonalno od KBC “Narodni front”).

Promotivna cena za tročasovni deo programa (predavanje sa elementima radionice) je 1000 dinara, a za jednodnevnu radionicu je 60 evra.

Prijava je obavezna.

Ukoliko iz bilo kog razloga budete sprečeni da prisustvujete predavanju za koje ste se prijavili, bili bismo vam veoma zahvalni da nas o tome obavestite, kako bismo mogli da vaše mesto ustupimo nekome drugom, jer je broj mesta ograničen.

Promotivna cena za učešće na celokupnom programu (petak i subota) je takođe 60 evra.

Ukoliko se prijavite do 20. marta, i izvršite rezervaciju uplatom od 15 evra, imate popust od 10 evra, i u tom slučaju cena za učešće na celokupnom programu je 50 evra.

Prijave i dodatne informacije na anchy@umpasrce.com i 063/30-44-19.

Voditelj radionice: Ana Čizmić, dipl. pravnik, specijalista poslovne psihologije, sertifikovani Heal Your Life trener i lajf kouč.Goran Kojic

Нема коментара:

Постави коментар

Voleo bih da pročitam i vaše cenjene komentare na ovu temu. Možete da ih podelite javno, u prostoru za komentare ispod teksta ili na email trener@umpasrce.com