Pages

3 NAJBOLJE POZE ZA ŽENE I MUŠKARCE – ZA UŽITAK DO VRHUNCA!


Naravno da je većina pomislila odmah na seks. Na neki način i jeste reč o tome. Mada ne bukvalno. Ono što je nesumnjivo, ovo svakako jeste priča o najboljim pozama. I jeste priča o užitku. Do vrhunca. Zato, ostanite tu do kraja teksta...


Svako od nas ima neke svoje poze u kojima uživa. Ili bar sanja o njima, u nadi da će jednog dana u njima uživati. Slobodnom maštom, i još slobodnijim proučavanjem problema uživanja, došao sam na ideju da vam predložim tri najbolje poze, koje većinu onih koji žele da uživaju neće ostaviti ravnodušnim. Da vaši snovi postanu stvarnost.

1. Misionarska. Apsolutno vam se čini poznatom po imenu, zar ne. Ali, tu se i završava sva sličnost ove poze sa istoimenom seksualnom. U ovoj pozi vama koji je budete koristili neće biti potreban niko. Osim vas, i vaše publike, naravno.

Važno je da sve radite „iz ljubavi“. Da radite za „više ideje“. Da uživate „čineći dobra drugima“. Vama je dosta vaša poza. To jest, zauzimajući tu pozu, vi postajete „misionar“ koji uživa u svojoj pozi, sve do vrhunca.

2. Leptir. I ova vam je verovatno dobro poznata, jer je neka vrsta modifikacije prethodne, ali kad je seks u pitanju.

Za našu priču, koja vas neminovno dovodi do vrhunskog užitka, ova poza zapravo predstavlja ideal za one koji uživaju u slobodi poziranja, s cveta na cvet. I najbolje se osećaju kada stalno menjaju cvetove na kojima poziraju.

Pa još kada to ovekovečuju svojim mobilnim telefonom, ili foto-aparatom, u kulminirajućoj selfi opciji, eto nam opet uživanja do – vrhunca.

3. Školjka. O ne, ne treba da svoje noge stavljate iza glave, kao što to propisuje - ona školjka. Ova poza iz našeg udžbenika o vrhuncima uživanja je poza – tajanstvenosti.

Dakle, nije bitno da li ste vi uopšte zanimljivi ili niste, da li imate nešto da kažete ili nemate. Bitno je da vaša poza odiše tajanstvom. I da se to tajanstvo što bolje vidi. Paradoksalno? Kao da je bitno. Pa, što je paradoksalnije, to će današnjeg čoveka, tj. vašu publiku, više uzbuđivati. 

Do totalne ekstaze.

I baš kao i u seksu, dok ne probate, nećete ni znati moć određene poze. Zato, uzmite po sopstvenom izboru, onu koja vam je najbliža srcu. I, užitak neće izostati.

Ili ste možda neku već probali?! Red bi bio da svoje iskustvo podelite sa nama. Pa da vidimo odakle da krenemo, u ličnom razvoju...

U to ime,

Živeli!  


..........

GoKo

Goran Kojic

Нема коментара:

Постави коментар

Voleo bih da pročitam i vaše cenjene komentare na ovu temu. Možete da ih podelite javno, u prostoru za komentare ispod teksta ili na email trener@umpasrce.com