Pages

MAJSKA RADIONICA ANE ČIZMIĆ: OTKLJUČAJTE VRATA LJUBAVIDa li se ponekad osećate zaglavljeno u određenim situacijama ili u odnosima sa drugim ljudima? Osećate se iscrpljeno i imate osećaj da se nalazite u začaranom krugu?

Otključajte svoje srce i pustite ljubav da nesputano živi u vama. Otkrijte ključ koji nosite u sebi. 

Zbog velikog interesovanja onih koji nisu uspeli da nam se priključe u februaru, ponovo radimo na našu omiljenu temu - ljubavi.

Kada? Subota, 13. maj i nedelja 14. maj 2017. godine, od 17-21 č.

Program "Otključajte vrata ljubavi" sastoji se od 2 četvoročasovne radionice. 

Prva radionica, u subotu 13. maja, pomoći će nam da pripremimo prostor svoje duše, kako bismo lagano i nežno pustili ljubav u svoj život. 

Kroz licencirani program teorije i vežbi otkrićemo, između ostalog, i moć opraštanja. 

Drugog dana, u nedelju 14. maja, kroz mozaik teorija i vežbi saznaćemo na koje načine možemo da unapredimo svoje odnose sa drugima.

U skladu sa vašim afinitetima možete da izaberete da prisustvujete celokupnom dvodnevnom programu ili samo na jednoj od radionica. 

Učešćem u programu "Otključajte vrata ljubavi" dobićete alate koje možete da koristite i samostalno, u svakodnevnim situacijama. Oni vam mogu pomoći da lakše prevazilazite sve izazove koji se pojave. 

"Ljubav je uvek ključna za izlečenje bilo kog problema. A put do ljubavi je opraštanje".  - Lujza L. Hej

Gde? Beograd, Obrazovni Forum, Brankova 21A

Kotizacija: Cena za učešće na jednoj radionici je 30 evra, a ukoliko se prijavite za oba dana - cena je 50 evra (protivvrednost u dinarima).

Radionicu vodi: Ana Čizmić, specijalista poslovne psihologije, sertifikovani Heal Your Life trener i lajf kouč.

Sve dodatne informacije: anchy@umpasrce.com i 069 30 41 901.

Prijavu možete izvršiti veoma lako, popunjavanjem formulara u nastavku. Molimo vas da pažljivo popunite prijavu, kao i da uplatnicu popunite na način kao što je to vidljivo na linku, koji se pojavljuje nakon što popunite prijavu. 

Napominjemo da je radi rezervacije učešća na jednoj ili obe radionice neophodno da izvršite uplatu depozita u iznosu od 10 evra (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate), u roku od 48 sati od prijavljivanja. U slučaju otkazivanja ili nedolaska, uplaćeni depozit se ne vraća.

HVALA NA RAZUMEVANJU I DOBRODOŠLI!
Goran Kojic

Нема коментара:

Постави коментар

Voleo bih da pročitam i vaše cenjene komentare na ovu temu. Možete da ih podelite javno, u prostoru za komentare ispod teksta ili na email trener@umpasrce.com