Pages

MUČI LI VAS BRZINA ŽIVLJENJA? KORISTITE LI JEDNOSTAVNE RECEPTE ZA EFIKASNA REŠENJA? EVO JEDNOG OPROBANOG.Ako svakog dana, kada prođete pored znaka opasnost na putu, ne zastanete, nego snažno protrljate svoje dlanove, toliko da vam postanu jako, jako vreli, a potom ih stavite na obraz i brzo izgovorite 100 puta, bez greške: JA SAM GENIJALAN, I SVE MI U ŽIVOTU IDE KAKO HOĆU!, šanse da zaradite svoj prvi milion do 100-te godine života postaće barem 100 puta veće. To dokazuje naučno istraživanje vršeno na pacovima pri Institutu za...


Koliko puta ste naleteli na ovakvu ili sličnu „informaciju“, čak i u tzv. ozbiljnim medijima? I, šta ste pomislili? Da li ste čitali dalje? Ili ste možda poželeli da više ne otvorite stranice ne samo tog, nego nijednog medija?

Ne, vi ste ipak iskusni u čitanju, i sadržaj ovakvih vesti vas razveseljava...

Ali, šta ćemo sa onima koji ih konzumiraju kao „dupli mek“ plus „duplu kokišku“, strastveno i halapljivo? Odmahnućemo rukom, u stilu: dok je ovaca, biće i šišanja? Ili ćemo poželeti da im pomognemo? Pa da probamo?

Ako svakog dana, kada susretnete onakvu vest, zastanete i snažno udahnete, a potom isto tako snažno ispustite vazduh, i to ponovite još nekoliko puta, a potom nastavite da dišete ravnomerno, svesno i radosno, fokusirano na taj proces*... šanse da ćete steći bolju koncentraciju svakako će postati mnogo veće, a onda će vam ta bolja koncentracija pomoći da postanete otporniji na sve gluposti koje vam se nude kao spasonosne, sudbonosne, najefikasnije i najprofitabilnije.

U to ime,
Živeli!    


* 5-10 minuta, dva puta dnevno


..........

GoKo

Goran Kojic

Нема коментара:

Постави коментар

Voleo bih da pročitam i vaše cenjene komentare na ovu temu. Možete da ih podelite javno, u prostoru za komentare ispod teksta ili na email trener@umpasrce.com