Pages

KOLARIĆU-PANIĆU, SAMI SEBE ZAPLIĆEMO, HAJDE DA SE RASPLIĆEMO!


Osećaj da smo se u našoj vezi upleli u nekakvu nevidljivu mrežu postao je česta pojava u današnje vreme. Zapravo, nije ni važno da li smo se upleli, zapleli ili uvezali, ali je problem što nastavljamo da se zaplićemo. Veza nam je okovana tim osećajem i ne znamo kako da se raspletemo...

Želimo da naše partnerstvo bude zdravo i da se napokon osećamo ispunjeno i srećno.

Na predavanju+radionici

"KOLARIĆU-PANIĆU*, SAMI SEBE ZAPLIĆEMO, HAJDE DA SE RASPLIĆEMO!" 

saznaćemo:


  • Šta radimo pogrešno u našim vezama;
  • Kako se to saplićemo u ljubavi, pa i dalje nemamo odgovarajuće partnerstvo;
  • Kako da se rasplićemo;
  • Kako da stignemo do zdravog partnerstva.


Voditelji: Ana Čizmić i Goran Kojić, sertifikovani savetnici i treneri za lični razvoj

Kada? U subotu, 26. maja 2018, od 18 do 21č.

Gde? Beograd, Obrazovni forum, Brankova 21A

NAPOMENA: Ana i Goran svim učesnicima daju po jednu dodatnu GRATIS sesiju, kao poklon na kraju prolećnog ciklusa "LJUBAV I RAZUMEVANJE". Svaki učesnik dobija na poklon knjigu "101 pouka o razumevanju", Gorana Kojića.

Dodatni info: 065/22-66-402
anchi@anchi-coach.com

trener@umpasrce.com

Ova divna ilustracija preuzeta je sa sajta:  www.zelenavrata.wordpress.com

*Sećate li se TV-emisije za decu "Kolariću-Paniću" i istoimene igre zaplitanja i rasplitanja? Kako je samo bilo lako i zabavno pamtiti poteze rasplitanja bez prekidanja toka igre. Za razliku od te bezazlene dečije igre, zaplitanja i rasplitanja u životu odraslih, i to naročito u ljubavnim odnosima, daleko su složenija, a nekima i – beznadežno zamršena.

Sigurno vam je poznat osećaj zapletenosti i zaglavljenosti, ne samo kad ste u vezi u kojoj nam sve deluje isuviše komplikovano, nego i kad je iza vas duga veza ili brak, a nikako ne uspevate da ostvarite zdravo partnerstvo? I onda npr.  taj osećaj podelite sa sebi bliskima, koji su, gle čuda?, i sami prošli kroz nešto slično. Pa ćete odahnuti, jer postoji još neko (ko je bio) u takvoj, na prvi pogled bezizlaznoj situaciji. 

Neki od vas će čak u prvom momentu možda i pomisliti: „Dobro je, nije to samo kod mene, tako je svima…“ 

Međutim, da li je baš dobro – tešiti se time? U tom trenutku, deluje nam kao da se osećamo lakše i bolje, ali neretko nas već sutradan ponovo sačeka naše zapleteno klupko, na istom mestu, koje čeka da ga raspletemo. Da li je to onda utočište za kojim tragamo? Ili se možda time još više zaplićemo? 

Zašto se osećamo zapleteno na ljubavnom planu i kako se dešava to da nam se slične situacije ponavljaju? I kako da se raspletemo i otkrijemo pravi put do zdravog partnerstva?

Dođite, da to otkrijemo zajedno :)

AnChi

Нема коментара:

Постави коментар

Voleo bih da pročitam i vaše cenjene komentare na ovu temu. Možete da ih podelite javno, u prostoru za komentare ispod teksta ili na email trener@umpasrce.com