Pages

NAUČITE DA PODESITE SVOJU LJUBAVNU FREKVENCIJU I OSTVARITE ZDRAVO PARTNERSTVO

Na kojoj ste vi frekvenciji u ljubavnom životu? Da li ste na istoj ili na različitoj u odnosu na onog s kim ste u vezi? Obratite pažnju na to. Da li vas taj spoj umiruje, opušta i pruža sigurno utočište, ili se osećate uznemireno i ne znate da definišete šta vam smeta. Jer, jedno od mogućih rešenja za vas i jeste u - podešavanju frekvencije. 


Naše misli i emocije stvaraju vibraciju, koja se manifestuje na nama (kako iznutra, tako i spolja), te ili zračimo vedrinom ili „mračimo“. Ako su negativne, onda nam privlače negativne događaje, a što ih više mi sami pojačavamo, to više takvih događaja nam stiže u naš život.

I ljubavna vibracija ima sličnu prirodu kao i frekvencija radio-stanice. Pa ako na toj stanici svira neka muzika koja nas uznemirava, remeti i izaziva loše raspoloženje i još se do besvesti ponavlja – šta mi možemo da uradimo? Da promenimo frekvenciju u sebi, kao što promenimo radio-stanicu, i odaberemo onu frekvenciju i vibraciju koja će nas i umiriti i učiniti zadovoljnima i srećnima, ili da to trpimo do potpunog rastrojstva? Pa valjda ste za ovo prvo?!

Te ako na pomenuta pitanja dobijemo odgovore da smo na negativnoj frekvenciji, nju ćemo promeniti tako što ćemo svoje misli preusmeriti na nešto što nam prija i što nas čini srećnima. 

„Lako je okrenuti dugme i promeniti radio stanicu, ali kako da promenim frekvenciju i tok svojih misli?“, reći ćete. U pravu ste, nije to uvek podjednako lako, čak može da nam deluje i nerealno. 

Međutim, ako odlučimo da to i uradimo, treba da imamo u vidu nekoliko stvari:

1. Promena frekvencije zahteva snažnu volju za promenom, pošto ima mnogo nas koji više volimo da kukamo, bez stvarne želje da nešto promenimo;

2. Obratićemo pažnju kakve su nam misli tokom dana (da li imamo više negativnih ili pozitivnih misli);

3. Potrebno je da se malo potrudimo kako bismo promenili ugao gledanja i pokušamo da svoje misli preformulišemo u neke pozitivnije i korisnije;

4. Treba da budemo istrajni u tome i da ne odustanemo.


Napomena: Ako menjamo frekvenciju svojih misli i osećanja koja se odnose na naše ljubavne veze, to ne znači da je nužno da promenimo svog životnog saputnika. Naprotiv, vrlo je moguće da ćemo promenom frekvencije i kod nje(ga) probuditi pozitivne vibracije i našu vezu polako povesti ka pravom i zdravom ljubavnom partnerstvu. 

Više reči o tome u subotu, 26. maja 2018, na predavanju+radionici... (link): "KOLARIĆU-PANIĆU, SAMI SEBE ZAPLIĆEMO, HAJDE DA SE RASPLIĆEMO!"

..........


AnChi

Нема коментара:

Постави коментар

Voleo bih da pročitam i vaše cenjene komentare na ovu temu. Možete da ih podelite javno, u prostoru za komentare ispod teksta ili na email trener@umpasrce.com