Pages

5 DETOKS-PILULA ZNANJA ZA ODLIČAN POČETAK DETOKSIKACIJE







Da biste se uspešno detoksikovali, te tako i maksimalno ojačali svoj imunitet, nisu vam potrebna velika naučna znanja. Umesto toga, naučite praktične stvari. Budite sam svoj detoks-majstor!


Za dobar početak detoksikacije potrebno je doneti odluku da ćemo ne samo početi sa ovim lekovitim procesom, nego i biti istrajni u njemu, izabrati dobro vreme za početak, napraviti kvalitetan plan i  obezbediti adekvatna sredstva.

Da bih vas inspirisao, dajem vam 5 detoks-pilula znanja, koje će vam biti od praktične pomoći.

1. Naučite da kupujete na pijaci. Da li ste ikada gledali u šake vašeg pijačnog prodavca? Grube šake govore da se vaš seljak-prodavac više oslanja na njih, nego na totalne herbicide, npr.

2. Ne pravite sokove od šargarepe za koju ne znate kako je odgajena. Kao što je izvanredna za zdravlje kada je makar proizvedena bez upotrebe veštačkog đubriva, tako se uz njegovu upotrebu šargarepa pretvara u toksičnu namirnicu, naročito u varijanti koncentrovanog obroka kakav je sok od šargarepe.

3. Berite ili kupujte divlje salatno bilje. Presna salata od namirnica koje su organske ili divlje, ili koja ih sadrži u većoj količini, sasvim će sigurno doprineti vašoj detoksikaciji.

4. Bućkajte detoks-ulje u ustima ujutro, natašte.  Snažna i efikasna detoks-praksa koja će vam doneti mnogo dobrog zdravlja. Ali je treba pravilno naučiti i redovno praktikovati.

5. Produžite svoj dah. Redovno vežbanje kvalitetne vežbe disanja učiniće vaš dah dužim, vašem organizmu će doneti više kiseonika i energije, pa će i proces detoksikacije biti efikasniji.


U subotu, 10.3. sa početkom u 19 časova čeka vas još dosta ovakvih detoks-pilula znanja, na detoks-druženju, koje ću održati u Obrazovnom forumu u Beogradu, Brankova 21A.

Svaki učesnik dvočasovnog detoks-druženja će za cenu 500 dinara dobiti na poklon i knjigu „101 pouka o razumevanju“.

Ovo druženje je zapravo najava MALE DETOKS-ŠKOLE, koju ću od marta do maja držati u istom prostoru.

Dobrodošli!

Dodatni info: 065/22-66-402.

Vaš detoks-trener, Goran Kojić.

trener@umpasrce.com

Нема коментара:

Постави коментар

Voleo bih da pročitam i vaše cenjene komentare na ovu temu. Možete da ih podelite javno, u prostoru za komentare ispod teksta ili na email trener@umpasrce.com