Pages

ODAKLE DA KRENEMO, KAD REŠIMO DA OČISTIMO SVOJ ORGANIZAMOd toga da je bolji održivi proces, koji prati razvoj svesnosti, negoli bajka o čarobnom sredstvu koje nas rešava svih otrova. Od toga da sve što je i brzo, to je i kuso. Da je najbolja odluka ona koja je doneta umirenog uma. Da čišćenje organizma nije samo ćišćenje fizičkog tela. Ako ovaj proces ne prate i prakse koje čiste mentalni i emocionalni deo našeg bića, biće po onoj: džaba smo krečili. Jer, najjače navike su one u umu. A one će zasigurno dovesti i do ponovne intoksikacije ne samo fizičkog tela, nego i celokupnog bića.

Stvar je vrlo jednostavna. Sve što se manje bavimo sobom, a više drugima, to su naši životni problemi sve veći. Isto tako, sve što manje čistimo svoje dvorište, a više zagledamo i komentarišemo tuđe, naše naravno neće postati bolje. Ovde svakako ne govorimo samo o fizičkoj lepoti našeg dvorišta, nego i o njegovim energijama, koje će ga učiniti ili našim malim ovozemaljskim rajem, ili svojevrsnom – „prokletom avlijom“.
Isto je i sa našim organizmom, tj. celim našim bićem. Što se manje bavimo drugima, a više sobom, biće nam sve bolje. Pod uslovom da se ne bavimo samo svojim fizičkim izgledom i kondicijom, nego i svojim celokupnim bićem. Da celo naše biće dovedemo u ravnotežu.
A upravo za taj cilj potreban je i celoviti pristup čišćenju našeg organizma, tj. celog našeg bića. Kako?
Pa, najpre je potrebno da naučimo kako ga mi to prljamo, tj. trujemo. Da stvorimo viši nivo svesnosti, zasnovan na razumevanju, a ne na strahu. A potom i da to što smo nesvesno uradili sistematski počistimo, i da ne dozvolimo da se proces prljanja, tj. trovanja, ponovo zahukće.

Ukoliko želite da počnete čišćenje vašeg vrta uz pomoć sertifikovanih stručnjaka i u ambijentu koji motiviše povratak vašem pravom ja, pridružite nam se na trodnevnoj školi holističke detoksikacije, koja se održava svakog meseca na Zaovinskom jezeru (Tara, Srbija). 

Dobrodošli!
..........

GoKo
sertifikovani trener za lični razvoj 
i detoks-trener

Um Pa Srce

Нема коментара:

Постави коментар

Voleo bih da pročitam i vaše cenjene komentare na ovu temu. Možete da ih podelite javno, u prostoru za komentare ispod teksta ili na email trener@umpasrce.com