Pages

UŽIVAJTE I U AVGUSTU U TRODNEVNOJ ŠKOLI: TARA HOLI-DETOKS

Većina ljudi danas pati od posledica intoksikacije. Ne samo na fizičkoj, nego i na mentalno-emocionalnoj ravni sopstvenog bića. I ne umemo da s tim efektno izađemo na kraj. Uglavnom se vrtimo u začaranom krugu, pokušavajući da ovaj problem rešimo parcijalno. Nažalost, to je nemoguće. Samo sveobuhvatni pristup daje efektne i trajne rezultate. To je pristup koji se uči u školi "Tara Holi-Detoks", Gorana Kojića, sertifikovanog trenera za lični razvoj i detoks-trenera.  

Trodnevni program škole holističke detoksikacije "Tara Holi-Detoks" obuhvata sva najosnovnija znanja i procedure koji su vam dovoljni da proces holističke detoksikacije posle sprovodite i sami. A uz odgovarajuće mere prevencije, i da se zaštitite od kontinuirane svakodnevne tihe intoksikacije. To je dovoljno ne samo da vrlo efikasno ojačate svoj imunitet, nego i da se oslobodite postojećih zdravstvenih tegoba.


PROGRAM OBUHVATA:

  • predavanja, uz video-prezentacije;
  •  obuku u pripremi hrane i preparata za detoksikaciju;
  • obuku za korišćenje detoks-sredstava i praksi;
  • šetnje po čarobnim stazama oko Zaovljanskih jezera i po Tari (obezbeđen iskusan vodič sa Tare);
  • branje detoksikacijskog i lekovitog bilja, kao i gljiva (uz instrukcije iskusnog biljobera i gljivobera sa Tare), te njihovu degustaciju;
  •  jednostavne i lagane mentalne i fizičke vežbe (individualne, u parovima, ali i u grupi).

Svaki učesnik dobija na korišćenje edukativna skripta za dalje sprovođenje programa holističke detoksikacije. 

Školu vodi: Goran Kojić, sertifikovani trener za lični razvoj (life coach) i detoks-trener, dugogodišnji glavni urednik časopisa ”Zdrav život” i ”Živeti zdravije”.

Aranžman uključuje trodnevni boravak (3 noćenja i kompletna ishrana), kao i obuku iz holističke detoksikacije, te prevoz od Mitrovca na Tari do Zaovljanskih jezera. 

Juni 2018.

Juli 2018.

Broj mesta je ograničen. Obezbedite sebi mesto na vreme.

Dodatne informacije i prijave: 
+381 65 22 66 402 ili trener@umpasrce.com.

        

trener@umpasrce.com

Нема коментара:

Постави коментар

Voleo bih da pročitam i vaše cenjene komentare na ovu temu. Možete da ih podelite javno, u prostoru za komentare ispod teksta ili na email trener@umpasrce.com