Pages

TRODNEVNA ŠKOLA HOLISTIČKE DETOKSIKACIJE NA ZAOVINSKOM JEZERU NA TARI
Kada se spoje ljubav prema sebi i Prirodi, uz poštivanje prirodnih zakona, neminovno se dobije - vrhunsko zdravlje. A upravo prirodni zakoni i ljubav prema sebi, ona koja vaše postojanje čini istinski srećnim, jesu u korenu priče o holističkoj detoksikaciji, koja je predstavljena u okviru trodnevne škole u prirodi "Tara Holi-Detoks", na Zaovinskom jezeru (prva je održana od 31.maja do 3.juna 2018.) pod vođstvom detoks-trenera i trenera za lični razvoj, Gorana Kojića.


Trodnevni program ove škole obuhvata sva najosnovnija znanja i procedure koji su vam dovoljni da proces holističke detoksikacije posle sprovodite i sami. A uz odgovarajuće mere prevencije, i da se zaštitite od kontinuirane svakodnevne tihe intoksikacije. To je dovoljno ne samo da vrlo efikasno ojačate svoj imunitet, nego i da se oslobodite postojećih zdravstvenih tegoba.


PROGRAM OBUHVATA:

  • predavanja, uz video-prezentacije iz domena detoksikacije;
  • obuku u pripremi hrane i preparata za detoksikaciju;
  • šetnje po čarobnim stazama oko Zaovinskog jezera i po Tari (obezbeđen iskusan vodič sa Tare);
  • branje detoksikacijskog i lekovitog bilja, kao i gljiva (uz instrukcije iskusnog biljobera i gljivobera sa Tare), te njihovu degustaciju;
  • jednostavne i lagane mentalne i fizičke vežbe (individualne, u parovima, ali i u grupi).

Svaki učesnik dobija na korišćenje edukativna skripta za dalje sprovođenje programa holističke detoksikacije. 

Školu vodi: Goran Kojić, sertifikovani trener za lični razvoj (life coach) i detoks-trener, dugogodišnji glavni urednik časopisa ”Zdrav život” i ”Živeti zdravije”.

Aranžman uključuje trodnevni boravak, sa tri noćenja i kompletnom ishranom, kao i detoks-program, te prevoz od Mitrovca na Tari do Zaovinskog jezera. Smeštaj u vikend-kućama, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. 

Cena aranžmana je 12.000 dinara. Uz značajan popust za ljubavne parove i roditelje s decom.

PAŽNJA: Sledeći termin škole je 12-15.juli 2018.

Broj mesta je ograničen na 15 polaznika. Obezbedite sebi mesto na vreme.

Dodatne informacije i prijave na: 065/22-66-402, ili na trener@umpasrce.com.


    

    

Goran Kojic

Нема коментара:

Постави коментар

Voleo bih da čujem i vaše cenjene komentare na ovu temu. Možete da ih podelite javno, u prostoru za komentare ispod teksta ili na email trener@umpasrce.com