Pages

PRVA OD TRI LETNJE ŠKOLE „TARA HOLI-DETOKS“ JE USPEŠNO ZAVRŠENA. SLEDI DRUGA...





Pitanja koja sam učesnicima u pisanoj formi postavio na kraju Škole bila su sledeća: Koji su Vaši utisci iz trodnevne škole? Šta ste doživeli pozitivno, a šta Vam se manje dopalo? 

Da li ste imali neke uvide? Koje? 

„Škola je veoma korisna za odmor, zdravlje i rad na sebi. Doživela sam mnogo pozitivnih trenutaka, mnoge do sada nisam nikada doživela. Dodir sa prirodom mi je otvorio potisnute emocije. 
Uvidela sam koliko mi malo vremena treba da povratim svoj organizam, a to ne činim“, zapisala je Valika (Vasiljka Stojanović, 48), inače veoma iskusna u pohađanju seminara, a i sama je terapeut (profesionalno se, u svom salonu u Novom Sadu, bavi masažama, ali drži i seminare). 

I baš zato, zbog njenog iskustva, baš njenim utiscima započinjem ovaj post.
Ali, evo odmah i drugog...

„Dopala mi se veza sa prirodom, sadržina i dinamičnost programa, ukus i vrsta hrane, šetnje... Saznala sam mnogo o zdravom načinu ishrane, bilju“, zapisala je Milica Mitrović (40, pravnica iz Beograda).

I Milica je pohađala razne seminare, a i ljubitelj je planinarenja. 
Sve učesnike zamolili smo da budu kritični prema nama. 

Možda je u tom smislu interesantna Višnjina kritika...

„Sve mi je bilo prijatno. Možda bih se još bolje osećala kad bi bilo više ’slobodnog’ vremena, vremena koje bismo ispunili kako mi osećamo da nam je u trenutku potrebno, a da je u skladu sa programom (meditacija, ples, slikanje, fotografisanje itd). Uvidela sam da mi je mir na dohvat ruke. Mir sa sobom“, sugerisala je Višnja Obradović (36, glumica iz Novog Sada)...

I tako dalje, manje-više, svi se slažu oko toga da smo na kraju bili „nafilovani“ pozitivnom energijom, da smo imali bar ponešto da dobronamerno sugerišemo jedni drugima. 

Atmosfera među učesnicima je bila kakva se samo poželeti može: veoma pozitivna, podržavajuća, sinergična, spontana...

Trodnevna škola detoksikacije „Tara holi-detoks“ dala je polaznicima najosnovnija znanja za samostalan svakodnevni rad na detoksikaciji fizičkog tela, uma i srca.

Za mene kao voditelja cilj je postignut. Idemo dalje...


..........

GoKo

Um Pa Srce

Нема коментара:

Постави коментар

Voleo bih da pročitam i vaše cenjene komentare na ovu temu. Možete da ih podelite javno, u prostoru za komentare ispod teksta ili na email trener@umpasrce.com