Pages

O DETOKSIKACIJI SADA PRIČAMO SKORO SVI, ALI... EVO 3 VEOMA VAŽNE STVARI KOJE BI TREBALO DA ZNATE.




Sada skoro svi znamo da nagomilavanja toksina u nama uzrokuju raznovrsne zdravstvene probleme. Ali, ne znamo kako da tih toksina u nama bude što manje. Jer, samo tada ćemo funkcionisati optimalno. Evo dragocenih saveta u tom cilju...


Za primenu ovih saznanja nije vam potrebno nikakvo predznanje. Samo budite praktični.

1. Toksini su svuda oko nas, pa i u nama. Međutim, mnoge od ovih u nama nismo uneli, nego smo ih tu stvorili sami! Svojim načinom života, naravno. I to ne samo fizičkom (is)hranom, nego i tzv. psihičkom (mentalnom, emotivnom, duhovnom). Naročito je u tom pogledu važno - varenje i metabolisanje te hrane.

2. To kako se hranimo svakako može biti izvanredna praksa detoksikacije. Ali samo ako to radimo pravilno. Od podjednakog značaja su 4 pitanja: šta, koliko, kada i kako jedemo. U tom grmu leže oba zeca: i Intoks, i Detoks.

3. U detoksikaciji specijalnu ulogu igraju helati, namirnice i materije koje podstiču ovaj proces. Srećom, nije vam potrebno veliko znanje o njima. Bitnije je praktično, negoli teorijsko znanje o hlorofilu, korijanderu, glini za piće...

Bilo bi najlepše kada bismo detoksikaciju shvatili i potom primenjivali kao način života. Jer, nije dovoljno da ona bude parcijalna i privremena. I takva, naravno, ona vrši svoju funkciju. Ali, tek kad je holistička, sveobuhvatna, ona je optimalna, i isceljuje nas u potpunosti.

Više o ovoj temi na besplatnom predavanju u subotu, 24. marta, sa početkom u 20 časova, Beograd, Holistička akademija, Takovska 45a/I.

A ako možda želite individualni program detoksikacije, zakažite konsultaciju na 065/22-66-402.
Dobrodošli!

..........

Goran Kojić

trener@umpasrce.com

1 коментар:

  1. Анониман4/12/22

    After that, 1xbet every recreation class is out there, allowing people to play their favourite niche. Other slot machine software program improvement elements include payment gateway integrations and cross-platform help. The payment gateway is an enormous a part of} the slots expertise. As a end result, your slot recreation builders need guarantee that|to make sure that} the payments are fast and safe.

    ОдговориИзбриши

Voleo bih da pročitam i vaše cenjene komentare na ovu temu. Možete da ih podelite javno, u prostoru za komentare ispod teksta ili na email trener@umpasrce.com