Pages

ZAŠTO JE TAKO TEŠKO SAVLADATI POROKE? I KAKO DA TO POSTANE MNOGO LAKŠE."Ne znam zašto je ljudima toliko teško da prestanu da puše. Ja sam to učinio 12 puta", navodno je rekao samokritični i(li) cinični slavni književnik Mark Tven. Znam mnoge koji su jednako nadareni za savladavanje sopstvene poročnosti. A vi? Da niste i sami, uz pomoć raznih sredstava i tehnika, prestajali mnogo puta? 

Аko vi ili bilo ko vaš ima sličan dar za savladavanje poroka kao naš dragi tvorac Toma Sojera i družine, evo kako biste možda mogli izaći na kraj s njim... Ali samo ako ste iskreno za to.

1. Otkrijte čime ste zaista nezadovoljni u svom životu, od kada je to nezadovoljstvo počelo i probajte to da rešite na kvalitetan i trajan način.

2. Nekvalitetan odnos sa, tj. prema roditeljima, takođe je snažan faktor za opisanu pojavu. Potrudite se da ga popravite, makar u sebi.

3. Proverite da li vas zbog nečega grize savest. To je čest uzrok nedostatka samopouzdanja i odlučnosti. 

Naravno, svim navedenim temama poželjno je da se pozabavimo ne čekajući da postanemo rob(ovi) poroka. 

Efikasnije je da se bavimo uzrocima, a ne posledicama, zar ne?!

U to ime,
Živeli!

..........

GoKo

trener@umpasrce.com

Нема коментара:

Постави коментар

Voleo bih da pročitam i vaše cenjene komentare na ovu temu. Možete da ih podelite javno, u prostoru za komentare ispod teksta ili na email trener@umpasrce.com