Pages

10 SIMPTOMA KOJI DEFINITIVNO POKAZUJU DA JE KUCNUO ČAS ZA - SVESNI RAD NA SEBI





Naravno da simptoma ima još. Ima ih poprilično. Ali, hajde da vidimo da li imamo neki od navedenih. Pa ako imamo, da li smo u stanju da na to reagujemo – samosvesno. Ili ćemo još jednom odmahnuti rukom i pokriti glavu jastukom...


Biću slobodan i reći ću vam otvoreno: lenčuge, jedne!!! Neeee, ne vama, vrednice drage! Ovim drugima, tu pored vas. Hiljade i hiljade knjiga napisane su o značaju ljubavi, i tome kako za istinsku ljubav vredi raditi na sebi. A šta vi radite? Izležavate se, i tvrdite da ljubav ne postoji. Milioni tekstova koji govore o značaju suštinskog razumevanja ljudi i okruženja stoje besplatni na internetu, a šta vi radite? Sve četiri uvis, i svi su vam krivi osim vas! Milijarde korisnih i jednostavnih saveta o tome kako da vam u životu bude neuporedivo bolje, a šta vi radite? Tonete sve dublje, i čekate S.O.S. ronioce da vas izbave! Dokle više, najdraži moji?

Biću kratak i jasan. Neee, i ne, ovo se ne odnosi na vas, vi drage, mudre vrednice. Nego na ove pored vas, kako rekoh, najdraže inteligentne lenčuge.

Dakle, sve donde dokle budete razmišljali ovako, tj. dok vas pohode sledeći simptomi...

1)   Opet hoće da nas izmanipulišu.

2)   Opet neka sekta?

3)   Opet (bi da) nas programiraju!

4)   Opet (bi da) nas zombiraju!

5)   Opet hoće da nam uzmu lovu!

6)   Opet hoće da nam isperu mozak!

7)   Opet bi da nas j... u zdrav mozak?

8)   Opet bi da nam prodaju m... za bubrege?

9)   Opet bi da nam uvale žvaku?

10) Opet bi da nas guše šupljom... ?

I slobodno nastavite niz, najdraži moji... ali džaba vam - i inteligencija i mašta.


A mudrim vrednicama, vama koji imate otvoren um i srce, ne treba ništa ni da pišem, zar ne?! Sve je već rečeno, između redova.

U to ime,
Živeli! 
..........

GoKo

trener@umpasrce.com

Нема коментара:

Постави коментар

Voleo bih da pročitam i vaše cenjene komentare na ovu temu. Možete da ih podelite javno, u prostoru za komentare ispod teksta ili na email trener@umpasrce.com